Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii

  • 29.08.2016 'de eklendi
  • 3621   kez görüntülendi
Firmayı Paylaş - Herkes Görsün
Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


 

Sosyal Medyada Biz


Etiketler


 

HAKKIMIZDA


Adres: Fevziçakmak Mah. Emir Sultan Sok. No:31 / İlkadım / SAMSUN

Tel : 0 362 230 42 52   Tel : 0 362 234 47 11

E-Posta :birsu-ticaret@hotmail.com

Ladik Akdağ Doğal Kaynak Suyu, Samsun'un Ladik ilçesinin Akdağ eteklerinde bulunan Soğanlı Köyü Yaylasında rakım 1340 metrede yeryüzü ile buluşmuştur.Kaynağın çevresinde suyu kirletici, hijyenik ortamı bozucu herhangi bir yerleşim yeri veya sanayi bölgesi ya da kirletici herhangi bir unsur bulunmamaktadır.

Günümüzde su içme ihtiyacımızı; pet şişeler ve halk tabiri ile damacana ile gidermekteyiz. Şehir şebeke sularına olan güven çelişkisi ve sudan almak istediğimiz damak tadı bu tercihlerimizi oluşturmaktadır. Sağlık ve damak tadımız için para verip su alıyoruz. Asla her su; içindeki mineral, diğer maddeler ve içim hoşluğu açısından aynı değildir. Ladik Akdağ Doğal Kaynak Suyu Sağlık Bakanlığı analiz sonuçlarına göre hem Bakanlığın hemde Dünya Sağlık Örgütünün kıstaslarına uygundur.

 

FOTO GALERİMİZ - REFERANSLARIMIZ


 

TANITIM VİDEOMUZ


Tanıtım Videosu Eklenmemiş!

 
Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Adresi, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Adres Bilgisi, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Adresi Nerede?, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii'a Nasıl Gidebilirim?, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Telefonu, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Telefon Numarası, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Telefon Numaraları, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii WhatsApp Numarası, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Mail Adresi Ne?, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii E-Posta Adresi Ne?, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Eposta Adresi Ne?, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Konumu, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Nerede, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Harita Konumu, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Google Konumu, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Yandex Konumu, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Harita Konum Bilgisi, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Ne İş Yapar?, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Sahibi Kimdir?, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Fotoğrafları, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Sosyal Medya Hesapları, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii İli, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii İlçesi, Birsu Ticaret - Akdağ Su Samsun Bayii Tanıtım Videosu gibi bilgileri en detaylı şekilde web sayfamız üzerinden sunmayı hedefliyoruz.

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Bu web sayfası MET AJANS bünyesinde "Online Firma Kataloğu" olarak hizmet vermektedir. Sektörde hizmet veren firmaların, yararlanıcılar tarafından internet ortamında kolay bulunabilmesi ve firma ulaşılabilirliğinin artırılması temel amacını taşımaktadır. Firma adresleri genel olarak firmaların kendi istekleri doğrultusunda bize ulaşmaları sonucunda rehberimize kaydedilmiştir. Bu web sayfasının; bünyesinde listelenen firmalar ile, "firma rehberimizde yer almalarının haricinde" bir ilişkisi yoktur. Rehberimizde yer almak istemeyen firmaların, sitemizdeki iletişim alanından bizlere ulaşması halinde ( teyit etmek için sistemimize kayıtlı firma aranacaktır ) firmaları rehberden kaldırılacaktır. Rehberimizde yer alan tüm firmaların arama motorlarında ilk sırada olmalarını diliyoruz...