Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık

  • 29.08.2016 'de eklendi
  • 2431   kez görüntülendi
Firmayı Paylaş - Herkes Görsün
Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


 

Sosyal Medyada Biz


 

HAKKIMIZDA


Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık - Köksal Market

Adres : Yalı Mah. Celal Bayar Cad. No:1 Taflan / Atakum / SAMSUN
Telefon : 0 546 467 13 32 ( Erdal KÖKSAL )

İşletmemiz 1985 yılından bu yana hizmet vermektedir. Hayvanlarımız doğal ve hijyenik şartlara uygun olarak bakılmaktadır. Kesim için teknik ekipmanlarımız ve kesim alanımız bulunmaktadır.  Kurbanlarımız özellikle yaş olarak kurbanlık vasfını taşıyan, doğal ve organik besili hayvanlardır.

Bütün kurban satışımızın yanında ekibi olmayan müşterilerimiz için HİSSE  PAYI da ayarlıyoruz.

 

FOTO GALERİMİZ - REFERANSLARIMIZ


Firmaya Ait Foto Galeri Eklenmemiş! ( Ücretli Üyelere Özel )

 

TANITIM VİDEOMUZ


Tanıtım Videosu Eklenmemiş!

 
Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Adresi, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Adres Bilgisi, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Adresi Nerede?, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık'a Nasıl Gidebilirim?, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Telefonu, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Telefon Numarası, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Telefon Numaraları, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık WhatsApp Numarası, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Mail Adresi Ne?, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık E-Posta Adresi Ne?, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Eposta Adresi Ne?, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Konumu, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Nerede, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Harita Konumu, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Google Konumu, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Yandex Konumu, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Harita Konum Bilgisi, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Ne İş Yapar?, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Sahibi Kimdir?, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Fotoğrafları, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Sosyal Medya Hesapları, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık İli, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık İlçesi, Samsun Kurban Satış ve Kesim Merkezi - Köksallar Kurbanlık Tanıtım Videosu gibi bilgileri en detaylı şekilde web sayfamız üzerinden sunmayı hedefliyoruz.

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Bu web sayfası MET AJANS bünyesinde "Online Firma Kataloğu" olarak hizmet vermektedir. Sektörde hizmet veren firmaların, yararlanıcılar tarafından internet ortamında kolay bulunabilmesi ve firma ulaşılabilirliğinin artırılması temel amacını taşımaktadır. Firma adresleri genel olarak firmaların kendi istekleri doğrultusunda bize ulaşmaları sonucunda rehberimize kaydedilmiştir. Bu web sayfasının; bünyesinde listelenen firmalar ile, "firma rehberimizde yer almalarının haricinde" bir ilişkisi yoktur. Rehberimizde yer almak istemeyen firmaların, sitemizdeki iletişim alanından bizlere ulaşması halinde ( teyit etmek için sistemimize kayıtlı firma aranacaktır ) firmaları rehberden kaldırılacaktır. Rehberimizde yer alan tüm firmaların arama motorlarında ilk sırada olmalarını diliyoruz...