İfyıl Kaloriferli Soba

  • 22.05.2017 'de eklendi
  • 3776   kez görüntülendi
Firmayı Paylaş - Herkes Görsün
İfyıl Kaloriferli Soba

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


 

Sosyal Medyada Biz


 

HAKKIMIZDA


İfyıl Kaloriferli Soba

Adres : Hançerli Mah. 100. Yıl Bulvarı No: 37/A Samsun/TÜRKİYE

Telefon : +90 (362) 431 41 10 - 30

Fax : +90 (362) 432 80 43

E-Mail : info@ifyil.com.tr

 

20 yıldır ısıtma sektöründe faaliyet gösteren Özerteknik Ltd. Şti. Kuzey Kardelen Isı Sanayi firmasını 2009 yılında kurarak "İfyıl" markasıyla ısıtma sistemlerine yeni ve yenilikçi boyutlar kazandırmaya devam etmektedir.

Toplamda 20 bin m2 alan üzerine inşa edilen Kuzey Kardelen Isı Sanayi Fabrikası, 3 bin m2 kapalı faaliyet alanı, 40 deneyimli personeli ve sürekli kendini geliştiren, yarının teknolojisini kullanarak en iyi sonuca ulaşmayı hedefleyen AR-GE bölümüyle, verimlilik, tasarruf ve konfor anlayışlarını kendisine ilke edinmektedir.

10'dan fazla ülkeye ihracaat yapan İfyıl, birbirinden farklı model ve ihtiyaca uygun çevre dostu ürünlerinde sertifikalı saçlar kullanmaktadır. Modern ve kompakt yapısı ile bütün mekanik parçaları içinde barındıran İfyıl sobaları, farklı tasarım ve ergonomik yapısı ile benzerlerinden farklı bir çizgiye sahiptir.

Ürünlerinde geleneksel hatları, modern ve çok yönlü tasarım seçenekleriyle birleştirerek en iyi teknolojiyi sadece kalite için kullanan İfyıl, üretimin her aşamasında test ve kalite kontrol yaparak, çevreye duyarlı, doğa ile dost ürünler üretmektedir.

Maksimum yanma teknolojisi sayesinde tüm evinizi eşit oranda ısıtarak düşük yakıt tasarrufu sağlamasının yanısıra sıcak su konforunu da içinde barındırması İfyıl'ın ısınmayı bir ihtiyaçtan keyife dönüştürmesinin kanıtıdır.

 

FOTO GALERİMİZ - REFERANSLARIMIZ


 

TANITIM VİDEOMUZ


 
İfyıl Kaloriferli Soba Adresi, İfyıl Kaloriferli Soba Adres Bilgisi, İfyıl Kaloriferli Soba Adresi Nerede?, İfyıl Kaloriferli Soba'a Nasıl Gidebilirim?, İfyıl Kaloriferli Soba Telefonu, İfyıl Kaloriferli Soba Telefon Numarası, İfyıl Kaloriferli Soba Telefon Numaraları, İfyıl Kaloriferli Soba WhatsApp Numarası, İfyıl Kaloriferli Soba Mail Adresi Ne?, İfyıl Kaloriferli Soba E-Posta Adresi Ne?, İfyıl Kaloriferli Soba Eposta Adresi Ne?, İfyıl Kaloriferli Soba Konumu, İfyıl Kaloriferli Soba Nerede, İfyıl Kaloriferli Soba Harita Konumu, İfyıl Kaloriferli Soba Google Konumu, İfyıl Kaloriferli Soba Yandex Konumu, İfyıl Kaloriferli Soba Harita Konum Bilgisi, İfyıl Kaloriferli Soba Ne İş Yapar?, İfyıl Kaloriferli Soba Sahibi Kimdir?, İfyıl Kaloriferli Soba Fotoğrafları, İfyıl Kaloriferli Soba Sosyal Medya Hesapları, İfyıl Kaloriferli Soba İli, İfyıl Kaloriferli Soba İlçesi, İfyıl Kaloriferli Soba Tanıtım Videosu gibi bilgileri en detaylı şekilde web sayfamız üzerinden sunmayı hedefliyoruz.

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Bu web sayfası MET AJANS bünyesinde "Online Firma Kataloğu" olarak hizmet vermektedir. Sektörde hizmet veren firmaların, yararlanıcılar tarafından internet ortamında kolay bulunabilmesi ve firma ulaşılabilirliğinin artırılması temel amacını taşımaktadır. Firma adresleri genel olarak firmaların kendi istekleri doğrultusunda bize ulaşmaları sonucunda rehberimize kaydedilmiştir. Bu web sayfasının; bünyesinde listelenen firmalar ile, "firma rehberimizde yer almalarının haricinde" bir ilişkisi yoktur. Rehberimizde yer almak istemeyen firmaların, sitemizdeki iletişim alanından bizlere ulaşması halinde ( teyit etmek için sistemimize kayıtlı firma aranacaktır ) firmaları rehberden kaldırılacaktır. Rehberimizde yer alan tüm firmaların arama motorlarında ilk sırada olmalarını diliyoruz...